Як виглядатиме новий будинок на проспекті Злуки, 3А

28.06.2019 08:43   Джерело: TeNews
Опубліковано : Новини Тернопілля

Новий багатоквартирний житловий будинок з'явиться у Тернополі на масиві "Сонячний" на проспекті Злуки 3а. Будує багатоповерхівку будівельна компанія "Матла". Відомо, що біля новобудови будуть дитячі майданчики та майданчики для відпочинку дорослого населення.

Також передбачені стоянки для авто. У будинку буде індивідуальне опалення, лічильники на воду, газ, світло, металопластикові вікна з енергозберігаючим склом), вхідні двері броньовані. Окрім цього у помешканні встановлять високоякісні ліфти фірми "OTIS". Щодо планування помешкань, то тут надається вагома перевага – мешканці можуть реалізувати всі свої мрії, адже квартиру можна перепланувати згідно з побажаннями жителів. Як зазначає директор будівельної компанії Андрій Матла, каркасно-монолітне будівництво в Європі було впроваджене ще в 60-тих роках минулого століття.

Зараз – це найпопулярніший та найбільш універсальний метод будівництва будь-яких споруд. Він дає набагато більше можливостей для впровадження своїх ідей, кращі можливості по енергозбереженню. Ці квартири дозволяють людині реалізувати свої задуми в ремонті.

Дізнатись більше про новобудови компанії "Матла" можна на сайті www.matla.com.ua


Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.
Джерело: TeNews  

Коментарі