Апостол дотримав даного батькові слова і захистив докторську дисертацію

Опубліковано:
27 Червня, 2019

Радник міністра внутрішніх справ кандидат історичних наук Михайло Апостол захистив докторську дисертацію і тим самим здійснив мрію свого батька.

Про це Михайло Апостол повідомив на своїй сторінці у соцмережі.

Пан Михайло зізнався, що, враховуючи постійну зайнятість на основній роботі, вже й сумнівався у тому, що це вдасться зробити. Проте 27 червня він таки захистив свою роботу з історії науки і техніки.

«Десятки разів «відкладав на колись»… і знову повертався. А причиною було дане мною слово батьку, сьогодні покійному. Він все життя чорно працював в колгоспі, на фермі і хотів щоб хтось із його дітей був, як він говорив, вченим, писав книги, говорив з екранів телебачення…. Сьогодні я виконав його бажання. Завтра планую приїхати на батьківщину, щоб піти на могилу батька і доповісти йому, що його мрія здійснилася», – розповів Михайло Апостол.

Нагадаємо, що нещодавно найбільш впізнаваний з імовірних кандидатів у народні депутати Михайло Апостол повідомив про рішення щодо участі у виборах до Ради. Він заявив, що не йтиме у парламент, бо «у країні є над чим працювати».

Як повідомлялося, Михайло Апостол разом з іншими радниками глави МВС входить до складу спеціальної робочої групи, створеної Міністерством внутрішніх справ для моніторингу законності виборчого процесу і роботи зі зверненнями громадян та громадських організацій, а також повідомленнями в ЗМІ і соцмережах. Днями МВС повідомило, що моніторингова група відновила свою роботу на виборах в український парламент.

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Теги: #апостол, #дисертація, #новини тернопільщини, #новини тернополя, #тернопіль, #тернопільські новини
Коментарі





Опілля квас ціни iPhone 14 Pro в Одесі, Україна

Статті

Інтерв'ю
Голова Андрій Смаглюк розповів про актуальне і наболіле Кременецької громади
13:58, 21 Квітня, 2024

Голова Андрій Смаглюк розповів про актуальне і наболіле Кременецької громади

Блоги

ТОП новини тернопільщини: