«Пожежа» виникла у пасажирському салоні мотор вагону приміського дизель-поїзда. Орієнтовна площа загорання становила 75  метрів квадратних.  До прибуття пожежно-рятувальних підрозділів було знеструмлено об’єкт, проведено евакуацію пасажирів та розпочато гасіння пожежі первинними засобами пожежогасіння. 

Підрозділи Служби порятунку прибули за лічені хвлини. Проклавши рукавні лінії, бійці ДСНС розпочали ліквідацію загорання. У проведенні навчань було залучено 6 одиниць техніки та пожежний поїзд.

Саме за таким сценарієм 25 червня рятувальники провели тактико-спеціальні навчання на контейнерному складі залізничної станції «Тернопіль», що  на вулиці Поліська 16. За словами вогнеборців, такі заходи є надзвичайно важливі, адже дозволяють відпрацювати дії служб цивільного захисту у разі надзвичайних ситуацій.

За матеріалами управління ДСНС України в Тернопільській області

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Теги: #навчання, #новини тернопільщини, #новини тернополя, #пожежа, #тернопіль, #тернопільські новини
Коментарі





Опілля квас ціни iPhone 14 Pro в Одесі, Україна
Статті
Інтерв'ю
“Це те місце, де я повинен бути”: історія бізнесмена, який переїхав з Гонконгу до Кременця
20:11, 18 Квітня, 2024

“Це те місце, де я повинен бути”: історія бізнесмена, який переїхав з Гонконгу до Кременця

Блоги
Найбільше читають: