Не стало відомого громадського діяча, винахідника, підприємця, мецената та справжнього патріота Мирослава Білика, – пише За Збручем.

Мирослав Миколайович все життя працював для міста та для людей. Він створював робочі місця, платив людям гідну зарплату. Активно допомагав місту.

Підприємець-науковець зумів розвинути підприємство «Галичина-Ласунка», яке є не лише символом Тернополя, а й всієї України.

Сьогодні експорт морозива та вафельної продукції «Галичини-Ласунка» здійснюється в Білорусь, Азербайджан, Латвію, Казахстан, Естонію.

Саме про таких людей колись говорив Митрополит Андрей Шептицький: «Не потоком шумних та галасливих фраз, а тихою щоденною працею любіть Україну».

З цього приводу міський голова Тернополя Сергій Надал висловив співчуття.

“Мирослав Білик був авторитетом для багатьох і таким він залишиться у нашій пам’яті, – ідеться у зверненні. – У ці скорботні дні висловлюю щире, глибоке співчуття рідним і близьким”.

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Теги: #білик, #новини тернопільщини, #новини тернополя, #смерть, #тернопіль, #тернопільські новини
Коментарі





Опілля квас ціни iPhone 14 Pro в Одесі, Україна

Статті

Інтерв'ю
Голова Андрій Смаглюк розповів про актуальне і наболіле Кременецької громади
13:58, 21 Квітня, 2024

Голова Андрій Смаглюк розповів про актуальне і наболіле Кременецької громади

Блоги

ТОП новини тернопільщини: