Тернопіль стає на захист українських цінностей

Опубліковано:
27 Червня, 2019

У м. Тернопіль, 26 червня,  відбулася акція проти зупинення декомунізації.

Об`єднані сили націоналіcтів  – ВО “Свобода”, Національний Корпус, Правий Сектор, ОУН та Конгрес Українських Націоналістів, разом із тернополянами провели мітинг біля пам`ятника Степану Бандері та долучитись до акції «Гуртуймося біля Бандери!».  Поштовхом  проведення акції  стало прийняття постанова Окружного адміністративного суду Києва  про скасування рішення Київської міської ради щодо перейменування двох проспектів на честь Степана Бандери та Романа Шухевича.

«Ми, націоналісти, котрі є авангардом боротьби  за національні ідеї та вільну Україну, не можемо допустити реваншу проросійських сил, не маємо права  зрадити  те, за що віддали життя сотні наших побратимів.  Боротьбу за єдину Україну та відновлення історичної справедливості  розпочинаємо з Тернополя  –  міста, котре є серцем націоналізму. Закликаємо інші міста стати плечем до плеча на захист національних цінностей! Нехай вся свідома Україна згуртується біля Бандери!», – йдеться у суспільному звернені.

До слова, організатори акції закликають інші міста також боротися за українські цінності.

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Теги: #декомунізаці, #степан бандера, #тернопіль, #тернопільська область, #шухевич
Коментарі





Опілля квас ціни iPhone 14 Pro в Одесі, Україна

Статті

Інтерв'ю
Голова Андрій Смаглюк розповів про актуальне і наболіле Кременецької громади
13:58, 21 Квітня, 2024

Голова Андрій Смаглюк розповів про актуальне і наболіле Кременецької громади

Блоги

ТОП новини тернопільщини: