Уже з наступного тижня телеканал «1+1» відновлює показ серіалу «Свати»

27.06.2019 10:43   Джерело: Терноград
Опубліковано : Новини Тернопілля

Вже з 1 липня о 20:45 телеканал “1+1” розпочне показ шостого сезону ліричної комедії виробництва студії «Квартал 95», - пише Терноград.

Про це повідомляє сайт телеканалу.

“Сюжет шостого сезону серіалу «Свати» розгортається навколо юної Євгенії, яка вирішила стати готом, чим неабияк розхвилювала свої рідних. Бабусі й дідусі з усіх сил борються з таким захопленням Жені – забороняють зустрічатись із друзями-готами, замикають у будинку, привертають увагу онуки до літератури та інших інтелектуальних тем”. – йдеться у повідомленні.

Нагадаємо, телеканал 1+1 виграв судову справу зі зняття заборони на серіал «Свати». Проте експертна комісія Держкіно з незрозумілих причин затягує поновлення прокатного посвідчення.

Наразі 1+1 має прокатні посвідчення на перший і шостий сезони комедійного серіалу, але телеканал продовжує боротьбу за право на показ усіх сезонів проекту «Свати».


Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.
Джерело: Терноград  

Коментарі