Зеновій Холоднюк: «Зроблю все від мене залежне, щоб урятувати українське село»

Опубліковано:
26 Червня, 2019

Кандидат у депутати на дострокових виборах до Верховної Ради України в одномандатному виборчому окрузі № 166 Зеновій Холоднюк заявляє, що мандат народного депутата для нього не самоціль. Лідер Селянської партії України йде в парламент, аби зробити все від нього залежне, щоб урятувати й відродити українське село.

Політик, котрий народився, виріс і значну частину життя працював у селі, наголошує, що йде на вибори відповідально, на результат, і буде вдячний кожному за підтримку.

«Держава нарешті має усвідомити, що село годує країну, село – це колиска нашої культури, наших традицій, коріння та історичної спадщини; а селяни – це трударі, які, можливо, не вміють красиво говорити, але вміють важко працювати і заслуговують на гідне життя!», – вважає кандидат у народні депутати в одномандатному виборчому окрузі № 166 Зеновій Холоднюк.

Нагадаємо, що Зеновій Холоднюк – уродженець Улашківців Чортківського району на Тернопільщині. Вже понад десять років очолює Селянську партію України.

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Теги: #новини тернопільщини, #новини тернополя, #село, #тернопіль, #тернопільські новини, #холоднюк
Коментарі





Опілля квас ціни iPhone 14 Pro в Одесі, Україна

Статті

Інтерв'ю
Голова Андрій Смаглюк розповів про актуальне і наболіле Кременецької громади
13:58, 21 Квітня, 2024

Голова Андрій Смаглюк розповів про актуальне і наболіле Кременецької громади

Блоги

ТОП новини тернопільщини: