Усі кандидати від Аграрної партії Поплавського зареєстровані Центрвиборчкомом

26.06.2019 19:46   Джерело: TeNews
Опубліковано : Новини Тернопілля

Центральна виборча комісія зареєструвала 174 кандидата у народні депутати України, включених до виборчого списку Аграрної партії України, котрий очолює Михайло Поплавський.

У загальнодержавному багатомандатному виборчому окрузі на позачергових виборах народних депутатів України 21 липня 2019 року.

Відповідне рішення ухвалено на засіданні ЦВК 25 червня, повідомляється на сайті партії.

 

Також Центральна виборча комісія зареєструвала двох кандидатів-самовисуванців, які є членами Аграрної партії, та 51 кандидата в одномандатних виборчих округах.

Зазначимо, що виборчий список Аграрної партії очолив аграрій, ректор Київського національного університету культури і мистецтв Михайло Поплавський.

Як повідомлялося, позачергові вибори народних депутатів України призначено на 21 липня 2019 року.

Згідно з календарним планом підготовки та проведення позачергових парламентських виборів, ЦВК 25 червня завершила процес реєстрації кандидатів у народні депутати.

Нагадаємо, раніше політолог Петро Олещук заявив, що новий лідер Аграрної партії Михайло Поплавський та системна робота на місцях протягом останніх років дає можливість цій політичні сили пройти до українського парламенту.

«На впізнаваність партії серед українців різного віку та соціальних статусів значно вплинуло залучення нового лідера – Михайла Поплавського, якого електорат політсили зустрів цілком позитивно, як «близького» і зрозумілого.

Сама Аграрна партія має міцну структуру, добре себе показала на місцевих виборах і виборах в об’єднані територіальні громади. За підсумками останніх – це третя за впливовістю партія в Україні», – зазначив політолог.


Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.
Джерело: TeNews  

Коментарі