В одному із сіл Бучацького району, 24 червня,  свекор убив свого зятя. Як повідомляє ГУНП, нещастя сталося около 22.00 години.

Між зятем та тестем стався конфлікт через зловживання спиртними напоями. Молодик дорікнув  сорокарічному чоловіку  і попросив припинити зловживати алкоголем. На той момент  чоловік був на підпитку. Після зауваження тесть зайшов у будинок, взяв ніжі кілька разів вдарив ним чоловіка доньки  в область грудної клітки.

Фото з сайту ГУНП в Тернопільській області

Потерпілий зміг дістатися додому. В той ж момент дружина викликала швидку допомогу.  Пораненого госпіталізували до лікарні, але врятувати життя так і не вдалося.

Читайте також

Брат убив брата на Тернопільщині через пляшку горілки
Чоловік тату-майстрині, яку жорстоко вбили у власній квартирі, присвятив коханій пост у соцмережі

– Встановлено, що підозрюваний раніше притягувався до кримінальної відповідальності за скоєння умисних корисливих злочинів, відбував покарання в місцях позбавлення волі, а також вживає спиртні напої та веде антигромадський спосіб життя, – розповідає старший слідчий-криміналіст слідчого управління ГУНП в Тернопільській області Ольга Романів.

 

Фото з сайту ГУНП в Тернопільській області

Дідусь не лише залишив напівсиротами своїх внуків,  а й  позбавив їх єдиного годувальника. Адже, через хворобу дружини, дітьми фактично опікувався батько.

Підозрюваний зізнався у скоєному злочині. Наразі триває слідство за статтею  умисне вбивство.

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Теги: #бучач, #вбивство, #зловживання алкоголем, #новини тернопільщини, #новини тернополя, #тернопіль, #тернопільські новини
Коментарі





Опілля квас ціни iPhone 14 Pro в Одесі, Україна

Статті

Інтерв'ю
Голова Андрій Смаглюк розповів про актуальне і наболіле Кременецької громади
13:58, 21 Квітня, 2024

Голова Андрій Смаглюк розповів про актуальне і наболіле Кременецької громади

Блоги

ТОП новини тернопільщини: