Реконструкція відкритих кортів у парку Топільче завершена – є і з безоплатним доступом

Опубліковано:
24 Червня, 2019

Ділянку, де грали у теніс протягом років у парку Топільче, неподалік торгового центру “Орнава”, реконструювали. Корти привели до ладу – віддтепер це чотири тенісних корти під назвою “Централ парк Тернопіль”. Один з кортів буде вільний для доступу. Обіцяють, що і безоплатним. Корт асфальтований, відкритий з 9 ранку. Вартість кортів з відповідним покриттям до обіду 70 грн за годину, після обіду 120 грн.

Проект є успішним прикладом співпраці – міська влада надала територію, інвестори фінанси. Корти облаштовані без витрачання бюджетних коштів. Олександр Цибульський, голова відокремленного підрозділу федерації тенісу України в Тернополі, розказав, що реалізувавши таку ідею, у Тернополі з’явиться ще більше талановитих спортсменів, захоплених тенісом. На тенісних кортах незабаром можна буде проводити змагання різного рівня – від міських до Всеукраїнських. 

У день відкриття корти прийняли Всеукраїнські змагання серед дітей. До Тернополя приїхало сорок учасників. 

null

 

null

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Теги: #корт, #новини тернопільщини, #новини тернополя, #теніс, #тернопіль, #тернопільські новини
Коментарі





Опілля квас ціни iPhone 14 Pro в Одесі, Україна

Статті

Інтерв'ю
Голова Андрій Смаглюк розповів про актуальне і наболіле Кременецької громади
13:58, 21 Квітня, 2024

Голова Андрій Смаглюк розповів про актуальне і наболіле Кременецької громади

Блоги

ТОП новини тернопільщини: