Такого ви ще не чули: тернополяни заспівали гімн України у рок-стилі

Опубліковано:
24 Червня, 2019

Чи встигли ви вже почути оновлений рок-гімн України? Якщо ні, то у вас є така можливість. Адже юні тернополяни долучилися до всеукраїнського флешмобу і заспівали змінений гімн.

Оновлений рок-гімн України заспівали маленькі тернополяни. Ці дітлахи учасники табору “Веселі канікули з Богом”, який влаштували у “Карітасі”. Кажуть, таке виконання гімну їм сподобалося набагато більше, адже він веселіший за оригінал.

“Ми співали Гімн України, але змінений. Ще ми танцювали, готувалися до виступу. А ще ми малювали картини”, кажуть учасниці табору “Веселі канікули з Богом” Богдана і Катерина.

Так діти відгукуються про свій літній відпочинок, який організували благодійники цього тижня. Також кажуть, нелегко, але весело було вчити танець, який теж є частиною флешмобу. У цьому дітям допомагала хореограф Ніно.

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Теги: #гімн, #новини тернопільщини, #новини тернополя, #рок, #тернопіль, #тернопільські новини, #школяр
Коментарі





Опілля квас ціни iPhone 14 Pro в Одесі, Україна

Статті

Інтерв'ю
“Це те місце, де я повинен бути”: історія бізнесмена, який переїхав з Гонконгу до Кременця
20:11, 18 Квітня, 2024

“Це те місце, де я повинен бути”: історія бізнесмена, який переїхав з Гонконгу до Кременця

Блоги

ТОП новини тернопільщини: