Хто прикриває вбивць Віталія Гнатишина?

Чому в тернопільських газетах розповсюджується брехлива інформація про настання смерті?

23.06.2019 23:13   Джерело: Місто
Опубліковано : Новини Тернопілля

Справу у вбивстві 20-річного студента ТНТУ ім. І. Пулюя Віталія Гнатишина, яка трапилася минулого року у червні, біля нічного клубу могла б іти до завершення, якби не ряд додаткових клопотань від адвокатів від обвинувачуваних Сергія Терендеха та Володимира Біляшевича.

Допитані у справі вже всі свідки, а також судово-медичні експерти, які чітко підтвердили, що смерть настала внаслідок черепно-мозкової травми.

Адвокат Терендеха заплутуючи суд медичними термінами  забуває, що його обвинувачуваний наніс кулаками два удари в голову Віталію, які чітко видно на відео і йому інкримінують дві статті частина 2, ст. 121 КК України – умисне тяжке тілесне ушкодження, що спричинило смерть, а також частину 2 ст. 296 КК України –  хуліганство скоєне групою осіб.

Читайте також

«Він вже був у комі»: подробиці вбивства 20-річного тернополянина в нічному клубі (Відео)

Хоча під час допиту свідків адвокат потерпілих сказав, що це вбивство на місці, бо ні один орган у хлопця не працював, тільки серце за допомогою сильнодіючих препаратів, а це вже стаття 115 КК України – умисне вбивство.

Другому учаснику події Біляшевичу інкримінують частину 1 статті 129 КК України – погроза вбивством, а частину 4 статті 296 КК України  – хуліганство із застосуванням зброї та частину 1 статті 263 КК України – носіння вогнепальної зброї без передбаченого законом дозволу.

Є чимало запитань до слідчих і прокуратури, скажімо, чому не долучили до справи і не притягнули до відповідальності третього учасника події, якого  чітко видно на відео, котрий спостерігав за потерпілими і привів Біляшевича до хлопців і в той момент розпочалася бійка.

Постає запитання, чому у нашому місті, без будь-яких конфліктів можуть просто вбити людину?


Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.
Джерело: Місто  

Коментарі