Тернопільський автомайданівець Ігор Василів балотується до парламенту від партії «Слуга Народу»

Опубліковано:
23 Червня, 2019

Тернопільський автомайданівець Ігор Василів балотується до парламенту від партії «Слуга Народу». Голосувати за нього зможуть виборці на 164 виборчому окрузі. Про те, що він іде на вибори як кандидат у народні депутати від команди Зеленського, Ігор Василів повідомив на своїй сторінці у Facebook:

«Тепер, друзі, вже офіційно – я кандидат від партії «Слуга Народу» по 164 виборчому окрузі.

Вже дуже багато писали, говорили про те чи йду я чи не йду.
Було багато теорій, наприклад, що я буду наступним головою ОДА. Я вже був і «сміттярем», і «місцевим рішалою», і людиною фірташа-медведчука, коли підтримував протести проти торфяних котелень, і працював на владу, і невпинно хитав будку тієї ж влади, навіть в партію Савченко мене вписали)

Останні 5 років я займався громадською діяльністю разом з “Автомайданом”. Ми публікували розслідування про «всіляких місцевих свинарчуків», ми писали пропозиції щодо покращення стану доріг і контролю їх будівництва в області, викривали корупційні схеми місцевої влади, аналізували сумнівні рішення і висвітлювали їх “сумнівність” широкому загалу.
Але нас жодного разу влада не чула і навіть не хотіла слухати. 
Тому, власне, доносити до влади кричущі порушення місцевих чиновників, я бачу для себе – бездієвим, тому йду в депутати, щоб мати змогу впливати на зміни, які обов‘язково будуть. Я в це щиро вірю. Мабуть, вперше в житті.

Чому 164 округ? 
В Підволочиську вчиться мій син Матвій, а біля Збаража живе моя мама. Я добре ознайомлений зі специфікою і проблематикою місцевості, яка, нажаль, не змінюється роками.

Чому партія «Слуга Народу»?
Бо саме в них бачу бажання змінювати ту прогнившу систему, по-іншому б людей, які не були в політиці не набирали б в команду. Вони започаткували політику, якої в Україні не було.

Так, я говорив, що не піду в політику і якби в списку «Слуги Народу» йшли ті, хто 28 років “висиджувався” в парламенті, я б не йшов, але зі мною іде багато чудових людей, які жодного дня не були у владі. Вони не з системи і ніколи не прогнуться під нею, бо думають по-іншому.

Для критиків, я все ще проти мажоритарки, я за відкриті списки і взагалі за виборчу реформу, але використаю цей ще законний механізм, щоб змінити його в майбутньому.

Я знаю багато хороших і чесних людей які проживають в Підволочиську, Збаражі, Кременці, Ланівцях, Шумську. Там живуть мої друзі і я буду просити мені допомогти. 
Я щиро вірю в те, що разом ми зможемо зробити все, щоб українцям нарешті стало комфортно жити в своїй країні.

21 липня цирк під куполом Верховної Ради – ЗАКРИВАЄТЬСЯ!!!

Ті хто розділяють думку і ідею якісно оновити парламент – пишіть. Ми маємо їх зробити ще раз, нам потрібні волонтери готові долучитись до спільної праці», – пише Ігор Василів.

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Теги: #василів, #новини тернопільщини, #новини тернополя, #тернопіль, #тернопільські новини
Коментарі





Опілля квас ціни iPhone 14 Pro в Одесі, Україна

Статті

Інтерв'ю
“Це те місце, де я повинен бути”: історія бізнесмена, який переїхав з Гонконгу до Кременця
20:11, 18 Квітня, 2024

“Це те місце, де я повинен бути”: історія бізнесмена, який переїхав з Гонконгу до Кременця

Блоги

ТОП новини тернопільщини: