Степан Барна вирішив питання учасників гаражного кооперативу «Аляска-Авто» у Тернополі

23.06.2019 09:43   Джерело: Т1 Новини
Опубліковано : Новини Тернопілля

Сім років орендарі гаражного кооперативу "Аляска Авто" боролися за права використовувати гаражі. Протягом цього часу їх шантажували, залякували та не дозволяли законно користуватись цією територією. За сприяння Степана Барни - екс - голови Тернопільської ОДА, люди тепер можуть на власний розсуд розпоряджатися даною ділянкою.

- Впродовж останній років, ми займалися вирішенням цього питання, - розповідає Степан Барна. - Сьогодні це питання вирішене для людей. Найважливіше, що ми вперше за багато років звернули увагу на найвищу цінність і найвищий закон- це громадян нашої держави. Зробити все, щоб люди відчули зміни і змінити обличчя влади по відношенню до людей.

Згідно з розпорядженням Степана Барни, ділянка, яка знаходиться на вул. Текстильній, 28 перейшла у державну власність на території Тернопільської міської ради. Раніше її орендарем було Тернопільське державне науково- технічне підприємство "Промінь".


Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.
Джерело: Т1 Новини  

Коментарі