Лідер Селянської партії Зеновій Холоднюк йде в Раду по округу з центром у Теребовлі

22.06.2019 15:35   Джерело: TeNews
Опубліковано : Галина Кіт

Лідер Селянської партії України, уродженець Тернопільщини Зеновій Холоднюк ухвалив рішення балотуватися у парламент. Центральна виборча комісія зареєструвала Зеновія Холоднюка кандидатом у депутати на дострокових виборах до Верховної Ради України в одномандатному виборчому окрузі № 166 (Гусятинський, Теребовлянський, Бучацький, Монастирський райони).

Про це політик повідомив на своїй сторінці у соцмережі.

«Рубікон перейдено. Тепер – до перемоги! Дамо бій олігархам – латифундистам, політичним перевертням та популістам! Селянам потрібні депутати, які реально дієво працюють, як на своєму окрузі, так і для села в цілому!», - зазначив він.

Зеновій Холоднюк - корінний селянин із сім’ї колгоспників. Народився і виріс на Тернопільщині, жив у рідному селі значну частину свого життя і вже понад десять років очолює Селянську партію України.

Зеновій Холоднюк добре знає, чим живе село, і що необхідно зробити для його відродження.

«Депутатство у парламенті для мене не самоціль, а інструмент зробити потужний поштовх та повернути державу обличчям до села, яке сьогодні необхідно терміново рятувати й відроджувати. РОЗБУДОВА СЕЛА – ЦЕ РОЗБУДОВА УКРАЇНИ. УКРАЇНА ПОЧИНАЄТЬСЯ З СЕЛА!», - переконаний кандидатом у депутати на дострокових виборах до Верховної Ради України в одномандатному виборчому окрузі № 166 Зеновій Холоднюк.


Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.
Джерело: TeNews  

Коментарі