Валерій Чоботар: «Дмухаю на холодне, бо боюся втратити щось більше – нашу державність»

Опубліковано:
22 Червня, 2019

Співзасновник громадської ініціативи «Захисти Україну» та доброволець Валерій Чоботар у 2014 році з однодумцями сів у машину і поїхав на схід боронити Батьківщину, щоб проросійські елементи не прийшли до Києва та на рідну Тернопільщину. По суті сьогоднішні події – це та сама війна, але інша, відзначив Чоботар.

– Зараз же бачу, що весь цей табун «чуваків» і «чувіх», який зірвався з ланцюга і переконав людей, що «все буде добре і весело», робить таке, що я відчуваю небезпеку для себе і своїх дітей. Я бачив, як живуть люди в окупованих містах і селах, без даху над головою, коли діти бігають, а періодично свистять кулі і не відомо, куди вони впадуть. Це дуже страшно, а ми можемо самі собі це створити, коли дозволимо ворогам рухатися далі. Можливо, маючи цей страх, я дмухаю на холодне, бо боюся втратити щось більше, втратити нашу державність. А я не готовий до імміграції!, – заявив Валерій Чоботар.

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Теги: #новини тернопільщини, #новини тернополя, #тернопіль, #тернопільські новини, #чоботар
Коментарі





Опілля квас ціни iPhone 14 Pro в Одесі, Україна

Статті

Інтерв'ю
“Це те місце, де я повинен бути”: історія бізнесмена, який переїхав з Гонконгу до Кременця
20:11, 18 Квітня, 2024

“Це те місце, де я повинен бути”: історія бізнесмена, який переїхав з Гонконгу до Кременця

Блоги

ТОП новини тернопільщини: