Під польськими банками у Тернополі – знов довжелезні черги

Опубліковано:
21 Червня, 2019

Довжелезні черги вистоюють тернополяни і жителі області, щоб оплатити послуги візових центрів. Ажіотаж зумовлений сезонними заробітками, – пише За Збручем.

Проблема з чергами біля банків, які здійснюють оплату за візу, є лише у Тернополі, – каже житель Бережан Іван Кобець. Оскільки в обласному центрі лише чотири відділення обслуговують жителів цілої області.

«Оплату за візу можна зробити тільки у «Кредобанку» або «Ідея Банку». В місті працює тільки чотири таких відділень. І там обслуговують жителів зі всіх районів. Зараз літо, багато людей робить візи на роботу, оскільки по біометричному паспорту не кожен може їхати, тому мусимо стояти в чергах».

За прогнозами працівників банків, черги можуть утворюватися до кінця місяця. Далі, ймовірно, охочих робити візи на сезонні роботи поменшає. Також жителів краю просять не створювати штучно ажіотаж.

Софія Романська

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Теги: #банк, #новини тернопільщини, #новини тернополя, #польща, #тернопіль, #тернопільські новини, #черга
Коментарі





Опілля квас ціни iPhone 14 Pro в Одесі, Україна
Статті
Інтерв'ю
Макс Кідрук: “Я не песиміст, а реаліст…”
15:14, 11 Квітня, 2024

Макс Кідрук: “Я не песиміст, а реаліст…”

Блоги
Найбільше читають: