5 ознак того, що хлопець закоханий в тебе

20.06.2019 23:43   Джерело: lady.tochka
Опубліковано : Новини Тернопілля

Світ влаштований зовсім непросто, хоч як би не намагалися нас переконати в зворотному. Особливо зараз, в епоху соцмереж, вільного сексу, фемінізму і депресії у кожного другого, хто курить вейп.

Розібратися в своїх почуттях не допомагають ні книги про паралельну реальність, ні психологи, ні пляшка вина, ні спроби закинути пляшку. А що вже говорити про почуття інших? Суцільна плутанина!

Але є речі, які неможливо ігнорувати - очевидні знаки. Завдяки цим очевидностям ми з тобою і можемо визначати речі, які турбують нас найбільше: чи підвищать зарплату в цьому році; залишилася хоч одна пара туфель, які нам так сподобалися на сайті; закоханий в нас хлопець, чи ні.

Саме в третьому пункті ми і допоможемо тобі розібратися. Ми визначили 5 основних ознак того, що хлопець закоханий в тебе остаточно і безповоротно (ну або на місяці три, теж довго). 

1. Він хоче проводити з тобою кожну вільну хвилину

На перших етапах відносин ви передбачувано проводите разом багато часу. Але якщо його бажання побути поруч трохи насторожує тебе (всяке буває, може сталкер який) - значить він закоханий. Не дивуйся, якщо тобі доведеться скасувати заплановану зустріч на келишок ігристого з подругою або писати звіт вночі.

2. Він називає тебе ДУЖЕ дотепною

Проблеми сексизму тут ні до чого. Хоча, постривай, як раз таки до чого! Дуже мало хлопців готові визнати, що жінка може бути смішною, дотепною, просто розумною. А ось той, який закоханий в тебе, готовий кричати про це на величезний рупор на всю земну кулю.

3. Він будує довгострокові плани

Не обов'язково чекати фразу про спільно побудований будинок або того, що він стане ініціатором суперечок про те, як буде виглядати ваша дитина. Але якщо ви плануєте щось навіть на наступний місяць - все під контролем.

4. Йому важлива твоя думка

Ти можеш дружити найщирішою дружбою з будь-яким чоловіком на планеті, але якщо він раптом щиро цікавиться твоєю думкою і просить у тебе пораду - він закоханий.

Важливо: на колег, які працюють з тобою над одним і тим же проектом, цей пункт не поширюється. Камон, це ж нормально, якщо тебе запитують про роботу.

5. Він знайомить тебе з друзями і членами сім'ї

Показати кому-небудь сім'ю - це дуже важливий і відповідальний крок. Знайомство з батьками не завжди йде на користь відносинам (особливо якщо його мама ненавиділа тебе вже тоді, коли представляла його майбутню жінку, відводячи твого чоловіка в дитсадок). Але все ж - це дуже серйозний і важливий сигнал.

А найголовніше, як завжди, поза пунктами. Якщо ти подобаєшся хлопцю - ти це відчуваєш. Відчувай і насолоджуйся!


Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.
Джерело: lady.tochka  

Коментарі