Тернопільських зірок шоу-бізнесу та військових об’єднав футбол

Опубліковано:
21 Червня, 2019

Футбол єднає. Відомі ведучі, музиканти та актори міста об’єдналися у першій тернопільській футбольній збірній шоу-бізнесу. У дружньому матчі шоу-мени зустрілися з командою бійців ООС. Хто переміг та які пристрасті вирували на футбольному полі – розкажуть журналісти Т1 Новини.

Олександр ніколи професійно не займався футболом. У Тернополі ж його знають як актора та екс-учасника гурту “Тріода”. Сьогодні він разом з іншими ведучими, музикантами, шоу-менами та акторами Тернополя грав у товариському матчі, який приурочений героям війни на сході.

– Футболом я не займався професійно, я виріс у селі і ви самі знаєте про те, як воно в силі буває: біжать за м’ячем і ти біжиш за м’ячем, – розповідає співак, гравець футбольної команди “Ветерани патріотам” Олександр Алексєєв. – Все складається якнайкраще для того, аби нормальних людей запам’ятали через наш турнір.

Суперниками зіркової збірної “Вставай сонце” стала команда “Ветерани Патріотам”. Організатор заходу Андрій Підлужний розповідає, ідея створення такої команди в Тернополі зародилась давно, адже сам раніше грав у футбольній зірковій збірній українського шоу-бізнесу. Музикант каже, таким чином хотів об’єднати в спільній справі відомих тернополян.

– Повернувшись в Тернопіль я вирішив, що варто зробити свою власну команду, яка складається з наших тернопільських артистів, композиторів, ведучих і телевізійних ведучих, величезна кількість талановитої молоді і акторів і от ми зібрали таку команду, – каже організатор футбольного турніру Андрій Підлужний. – Це і Юра Мікоф, Лесик Зіньків, Володя Трач зараз буде з нами грати і Олег з “С.К.А.Й.”, він просто по можливості приїжджає і підключається.

Незважаючи на те, що команда сформувалась відносно недавно, на рахунку гравців вже є маленькі перемоги на турнірах Тернополя

– Ми за два дні до турніру пана Кузика зібралися в цьому спортивному залі і почали грати, а через два дні вже зайняли третє місце, тому я думаю, що це хороший результат. Після цього в нас сьогодні товариська гра з командою «Ветерани патріотам» і ми тим самим готуємось до турніру в честь Пелиха, – каже гравець футбольної команди “Вставай Сонце” Валентин Котик.

Суперниками збірної шоу-бізнесу стала команда учасників військових вишколів та бійців ООС. Більшість гравців якої зараз воює на сході, тому сталого складу в команді немає.

– Більшість наших хлопців з ветеранів-патріотів є інструкторами, які проводять бойові вишколи для бійців та молодого покоління і вони всі зараз в зоні ООС. Тому сьогодні я і ще два хлопці старших гратимуть, а грати а нас будуть наші хлопчики, які займаються на вишколах “Ветерани патріотам”, – каже гравець команди “Ветерани патріотам” Роман Мельник.

Матч закінчився з рахунком 16-9 на користь команди “Вставай сонце”. До слова, вже скоро обидві команди знову вийдуть на поле в рамках футбольного турніру пам’яті телеведучого з Тернополя Ігоря Пелиха. Його учасниками стануть місцеві команди та збірні з інших міст України.

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Теги: #військовий, #новини тернопільщини, #новини тернополя, #тернопіль, #тернопільські новини
Коментарі





Опілля квас ціни iPhone 14 Pro в Одесі, Україна
Статті
Інтерв'ю
“Це те місце, де я повинен бути”: історія бізнесмена, який переїхав з Гонконгу до Кременця
20:11, 18 Квітня, 2024

“Це те місце, де я повинен бути”: історія бізнесмена, який переїхав з Гонконгу до Кременця

Блоги
Найбільше читають: