«Тернопільський Квас» підтримав наймасовішу спортивну подію Тернополя

Опубліковано:
20 Червня, 2019

Понад тисячі бігунів зі всієї України та з-за кордону долучилися до «Тернопільського півмарафону-2019», який відбувся за підтримки «Тернопільського Квасу».

У грандіозному забігу, що пройшов 16 червня у Тернополі, взяло участь понад 1000 бігунів зі всієї України, а також з Польщі, Білорусі, Чехії, Румунії та США. Головна мета цьогорічного спортивного та благодійного заходу – збір коштів на реалізації великих мрій дітей.

Посприяли проведенню благочинного забігу та приєдналися до півмарафону і виробники квасу. Як розповів директор з маркетингу корпорації Володимир Гомівка, завдяки ініціативним учасникам на наймасовішій спортивній події Тернополя вдалося зробити значний крок до втілення прагнень маленьких українців.

—  Спортзаходи такого масштабу – важливі для Тернополя. Завдяки забігу переконуюся, що чиясь активність, небайдужість може рятувати, змінювати на краще долі інших. Це насамперед долі тих дітей, які, попри прикутість до інвалідного візка, завдяки нам з вами можуть підніматися на вершини, долати милі, бачити простори. Дуже приємно було бачити, що цьогоріч із головної площі Тернополя пробігло ще більше людей, яких об’єднала дружня атмосфера, підтримка здорового способу життя та добро, — наголосив Володимир Гомівка.

Додамо, що в «Тернопільському півмарафоні-2019» учасники змагалися в основних дистанціях: 5 км, 11 км, 21 км. Окрім цього, відбулися уже традиційні забіги – дитячі та «Благодійна миля на всіх» на дистанцію 1,6 км.

До слова, головна ціль благодійного забігу – збір коштів, щоби допомогти піднятися на вершину Карпат дівчинці з м. Бахмут (Донецької обл.), прикутої до інвалідного візка.

Фото з марафону.

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Теги: #квас, #марафон, #новини тернопільщини, #новини тернополя, #опілля, #тернопіль, #тернопільські новини
Коментарі





Опілля квас ціни iPhone 14 Pro в Одесі, Україна

Статті

Інтерв'ю
Спасо-Преображенська церква
14:14, 27 Квітня, 2024

Духовна фортеця козаччини: де на Тернопільщині молились гетьмани

Блоги

ТОП новини тернопільщини: