21-річний громадянин республіки Гана обікрав неповнолітню дівчину

Опубліковано:
19 Червня, 2019

Зі слів зловмисника, йому начебто потрібно було негайно зателефонувати, а порозумітися з дівчиною він не міг, тому вирвав мобільний. Та поліцейські не вірять виправданням іноземця, адже з краденим майном він втік.

Читайте також

У Тернопільському районі грабіжники вночі проникли до чужого будинку

До співробітників Тернопільського відділу поліції звернулася старша сестра потерпілої і повідомила, що її неповнолітня родичка стала жертвою грабіжника. Іноземець вирвав з рук дівчини дорогий мобільний. Сталося це неподалік автостанції в обласному центрі.

Розшуківці оперативно встановили особу зловмисника. Ним виявився 21-річний громадянин республіки Гана, який є студентом одного з тернопільських вишів. Лиходій виправдовувався, мовляв, хотів попросити телефон, та дівчина не розуміла його.

Зловмиснику інкримінують частину 1 статті 186 ККУ. Вирішується питання про оголошення підозри та обрання міри запобіжного заходу.

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Теги: #грабіж, #іноземець, #новини тернопільщини, #новини тернополя, #тернопіль, #тернопільські новини
Коментарі





Опілля квас ціни iPhone 14 Pro в Одесі, Україна

Статті

Інтерв'ю
“Це те місце, де я повинен бути”: історія бізнесмена, який переїхав з Гонконгу до Кременця
20:11, 18 Квітня, 2024

“Це те місце, де я повинен бути”: історія бізнесмена, який переїхав з Гонконгу до Кременця

Блоги

ТОП новини тернопільщини: