У Тернополі відкриють унікальний заклад харчування

Опубліковано:
18 Червня, 2019

Про модні кулінарні тенденції розповів відомий шеф- кухар та телеведучий кулінарного шоу Юрій Ковриженко, чоловік приїхав до Тернополя аби допомогти відкрити новий заклад. Він неодноразово був за кордоном, смакував делікатесами та представляє Україну на всесвітніх конгресах. Секретами світових трендів в кулінарії Юрій Ковриженко ділився і з нашими журналістами.

Посол української кухні в інших країнах , який регулярно представляє Україну на всесвітніх конгресах. Мова йде про шеф- кухаря, телеведучого кулінарного шоу- Юрія Ковриженка. Зараз він перебуває у Тернополі із робочим візитом. Саме у нашому місті допомагає відкрити новий заклад із історичною кухнею.

– Він буде особливий тим, що його кухня базується на реальних історичних стравах, – розповідає український шеф-кухар Юрій Ковриженко. – Тут пішли від історичної правди страв, які є історично занотовано в книжках або документах і саме від цих страв відштовхувались коли розробляли меню.

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Теги: #новини тернопільщини, #новини тернополя, #ресторан, #тернопіль, #тернопільські новини, #харчування
Коментарі





Опілля квас ціни iPhone 14 Pro в Одесі, Україна
Статті
Інтерв'ю
Голова Борсуківської ТГ Роман Кухарський: «Живемо… Важко, але працюємо»
20:16, 16 Квітня, 2024

Голова Борсуківської ТГ Роман Кухарський: «Живемо… Важко, але працюємо»

Блоги
Найбільше читають: