Змагались на перекладинах, брусах, кільцях – на Циганці пройшов перший чемпіонат по Street Workout

Опубліковано:
17 Червня, 2019

На пляжі “Циганка” було гаряче і від сонця і від емоції – на спортивному майданчику проходив Перший відкритий чемпіонат по Street workout. 

Street workout – об’єднує любителів, які  тренуються у шкільних дворах, парках, спортивних майданчиках. Тренуються на турніках, брусах просто неба. Для цього спорту не потрібні спеціальні спортзали. Організатори чемпіонату Володимир Шмагай та Андрій Смолярський. 

Змагання проходили протягом дня серед 95 учасників. Змагались, як в індивідуальних програмах, так і командами на перекладинах, брусах, кільцях, віджимались під музику. Для глядачів та бажаючих з числа учасників провели змагання з армреслінгу. Змагання були гарно забезпечені водою, до якої мали доступ усі, як учасники так і глядачі. Привітали спортсменів свіоїми танцями брейкдансери Takato Crew та колектив Dance Mafia.

null

 

null

 

null

 

null

Фото, відео: Денис Мудрий

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Теги: #змагання, #новини тернопільщини, #новини тернополя, #тернопіль, #тернопільські новини
Коментарі





Опілля квас ціни iPhone 14 Pro в Одесі, Україна

Статті

Інтерв'ю
Голова Андрій Смаглюк розповів про актуальне і наболіле Кременецької громади
13:58, 21 Квітня, 2024

Голова Андрій Смаглюк розповів про актуальне і наболіле Кременецької громади

Блоги

ТОП новини тернопільщини: