Від Вакарчука по округу з центром у Теребовлі до парламенту йде Олег Вітвіцький

Опубліковано:
15 Червня, 2019

Про це у суботу, 8 червня, оголосив на з’їзді партії “Голос” її лідер Святослав Вакарчук. З Києва вони передали вітання виборцям 166-го округу, до якого входять Бучацький, Монастириський, Гусятинський та Теребовлянський райони.

Олег Вітвіцький  – уродженець села Застіноче, Теребовлянського району. Громадсько-політичний діяч, кандидат історичних наук, письменник. А ще він співзасновник всеукраїнської молодіжної теренової гри «Антонівці-Гурби» та обласної теренової гри «Легенда УПА», автор національно-патріотичної книги для дітей “Повстанська абетка”. Також Олег є автором наукового дослідження про історію української церкви та національно-визвольну боротьбу.

Від 2017 року він, як голова обласного осередку Української Галицької партії створював нові осередки по області, разом із активістами організовував заходи та ініціативи: “Збережемо Дністер”, “Прапор  Чортківської офензиви”. Він є одним із ініціаторів  збору підписів за створення Бучацького госпітального округу.

Зараз Олег Вітвіцький активно впливає на процес  децентралізації у Тернопільській області, відстоює історичну теребовлянську бруківку (виступає за будівництво об’їзної дороги навколо Теребовлі). Щодо другого етапу адмінреформи, він наполягає на формуванні укрупненого району з центром у його рідній Теребовлі а також збереження Бучацького району.  Олег займається відродженням кооперативного руху та підприємництва, бо це покращить становище громад на території області.

До партії “Голос” увійшли громадські активісти, волонтери, медики, освітяни. Також у її списку до Верховної Ради діючий мер Заліщик Алла Квач , шоумен і волонтер Сергій Притула, співзасновниця ініціативи “Євромайдан SOS” Соломія Бобровська та інші. Партнерами “Голосу” у Галичині стали люди Української Галицької Партії. Саме їх підтримує партія Вакарчука на округах Тернопільщини, Франківщини і Львівщини.

У своїй програмі “Голос” заявляє, що саме  людина має бути у центрі всієї політики.

“Кожна людина хоче гідного життя – у безпеці, у добробуті, хоче вільно обирати свій шлях. Людина має знати, що її інтереси захищено, має впевнено дивиться в майбутнє і знати, що під ногами надійна твердь: є робота, добра медицина і якісна освіта для неї і її дітей. Я в цій команді, бо маємо втілювати зміни”, – пояснює Олег Вітвіцький.

null

Яна Боднар

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Теги: #вітвіцький, #новини тернопільщини, #новини тернополя, #тернопіль, #тернопільські новини
Коментарі





Опілля квас ціни iPhone 14 Pro в Одесі, Україна
Статті
Інтерв'ю
“Це те місце, де я повинен бути”: історія бізнесмена, який переїхав з Гонконгу до Кременця
20:11, 18 Квітня, 2024

“Це те місце, де я повинен бути”: історія бізнесмена, який переїхав з Гонконгу до Кременця

Блоги
Найбільше читають: