56-річний уродженець Харківщини лише за день завдав своїми діями збитків на понад 30 тисяч гривень. Чоловік шахрайським методом отримував дороговартісне комп’ютерне обладнання.

Аферист замовляв у різних постачальників дороговартісні процесори та інші комплектуючі до комп’ютерів – вартістю більше п’яти тисяч гривень кожен. Товар доставляли за місцем призначення. За допомогою майстерності рук шахрай здійснював підміну процесора, який йому надіслали, а на його місце клав дешевший. Далі оператор повідомляв, що оплата карткою не спрацьовує і чоловік йшов, нібито по гроші. Але назад не повертався. Товар оператор поштового зв’язку за кілька днів повертав власникові. Лише за один день харків’янин поміняв 9 комплектуючих по дев’яти відділеннях Тернополя.

Чоловік з 1985 року судимий за умисні злочини. Він кочує по Україні, здійснюючи свою незаконну діяльність. На території Волинської області зафіксовано три факти шахрайства, ще вісім на Рівненщині, кілька у Вінниці. Затримали підозрюваного волинські правоохоронці. Чоловік відповідатиме перед законом за статтею 185 частина 2 ККУ – крадіжка, вчинена повторно.

За матеріалами відділу комунікації поліції Тернопільської області

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Теги: #злочин, #новини тернопільщини, #новини тернополя, #тернопіль, #тернопільські новини, #шахрай
Коментарі





Опілля квас ціни iPhone 14 Pro в Одесі, Україна

Статті

Інтерв'ю
“Це те місце, де я повинен бути”: історія бізнесмена, який переїхав з Гонконгу до Кременця
20:11, 18 Квітня, 2024

“Це те місце, де я повинен бути”: історія бізнесмена, який переїхав з Гонконгу до Кременця

Блоги

ТОП новини тернопільщини: