З ким одружуються на Тернопільщині

У 2018р. в області відділами державної реєстрації актів цивільного стану зареєстровано 5546 шлюбів. Порівняно з 2017р. кількість шлюбів зменшилася на 479 одиниць.

Майже всі шлюби (96,2%) були укладені між громадянами України. Рідше жителі області брали шлюб із громадянами інших держав. У 2018р. 170 громадянок нашої країни віддали перевагу іноземцям, а саме: 96 українок поєднали свою долю з громадянами країн Європи, 44 – з громадянами країн Азії, 19 – з громадянами країн Африки та 11 – з громадянами країн Америки.

Серед 36 громадянок інших країн, яких обрали наречені з України, 31 громадянка країн Європи; по 2 громадянки країн Америки та Азії і одна громадянка країни Африки.

Також в області зареєстровано 4 шлюби між громадянами інших країн.      В усіх цих шлюбах наречені є громадянами однієї країни, а саме: Нігерії (2 шлюби), Російської Федерації (1) та Узбекистану(1).


Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.
Джерело: Головне управління статистики у Тернопільській області  

Коментарі