«Закоханий у Тернопіль» – повернувся до рідного міста

14.06.2019 15:13   Джерело: TeNews
Опубліковано : Валентина Семеняк

У червні відомому тернопільському журналісту Володимиру Леоновичу Сушкевичу виповнилося б 80 років. Вечір-спогад «Закоханий у Тернопіль» з нагоди цієї дати, відбувся у приміщенні Тернопільської обласної універсальної наукової бібліотеки.

Сюди завітали рідні , колеги, друзі, шанувальники цього світлого і доброзичливого чоловіка. Теплими спогадами із присутніми щиро поділилися: журналісти Галина Садовська, Галина Вандзеляк, Василь Бурма, Ліля Костишин, Людмила Островська, літературний критик і письменниця Тетяна Дігай, просвітянка Дарія Чубата, донька Оксана Пиріг (Сушкевич), працівники бібліотеки. Актор місцевого драмтеатру Юрій Черненко майстерно читав уривки із відомої книги Володимира Сушкевича «Листи до друга».

Володимир Сушкевич (1939-2011) – тернополянин, був ровесником та відданим другом Тернопільської ОУНБ. Автор книжки «Листи до друга», яку присвятив Тернополю і тернополянам. Заслужений журналіст України, володар Всеукраїнської журналістської нагороди «Золоте перо». Прославився колекціями мініатюрних видань та екслібрисів, старовинних листівок про рідне місто.

null

 

null

 

null

 

null

 

null

Фото: Валентина Семеняк


Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.
Джерело: TeNews  

Коментарі