На перехресті в центрі Тернополя знову затори через порушення ПДР

14.06.2019 12:43   Джерело: Тернопіль1
Автор : Новини Тернопілля

Вже традиційно, вранці на мості біля технічного університету затори. Довгі черги вишикувались від проспекту Степана Бандери і аж до вулиці Руської. Більше в сюжеті наших журналістів.

Чи не щоранку тут вишиковуються довгі черги з легкових машин та громадського транспорту. Водії перелаштовуються з однієї смуги в іншу, чим створюють затори на дорозі. Тротуари біля мосту теж не пустують, багато людей йдуть на роботу пішки, аби зекономити час. Головною причиною заторів називають порушення правил дорожнього руху, хоча кажуть, що є й інші.

Водії громадського транспорту теж невдоволені ситуацією на мості, адже через затори вони відстають від графіку. Кажуть, до корків вже звикли, але хотіли б, аби ця ситуація як найшвидше врегулювалася, адже однією з головних причин заторів є нахабність водіїв.


Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.
Джерело: Тернопіль1  

Коментарі