Нова розвага для тернополян. На ставі поблизу пляжу Циганка з’явились катамарани. Їх закупили, аби під час відпочинку сім’ї могли насолоджуватись краєвидом міста, перебуваючи на воді. Чи підтримують таку ініціативу мешканці, які ціни на катамарани та коли можна буде випробувати нові покупки, дивіться далі у сюжеті Т1 Новини.

Нові катамарани вартістю в майже 100 тисяч гривень. Їх придбали для відпочинку тернополян. На пляжі “Циганка” їх є 4. Година такої розваги вартує 100 гривень, півгодини – 60. Тернополянка Марія часто відпочиває на набережній, переконана, буде кататись на катамаранах разом із дітьми, адже це ще один спосіб гарно відпочити.

Заступник директора комунального підприємства “Об’єднання парків, культури та відпочинку” Тарас Дячун розповідає: за безпекою відпочиваючих будуть слідкувати рятувальники, які є на пляжі, крім того, для катамаранів встановлені певні обмеження.

“Чергування рятувальників, які власне запускають на катамарани, в будній день починається з 11 години і до 21. У вихідні дні та святкові з 9 по 21 год. Тобто у всі години можна користуватись катамаранами. Там є каса, оплачують в касу, береговий матрос пускає, контролює, проводить інструктаж, щоб людина могла кататися. Катання в межах того, що огороджено буйками”, каже Тарас Дячун.

 

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Теги: #відпочинок, #новини тернопільщини, #новини тернополя, #розваги, #став, #тернопіль, #тернопільські новини
Коментарі





Опілля квас ціни iPhone 14 Pro в Одесі, Україна

Статті

Інтерв'ю
Голова Андрій Смаглюк розповів про актуальне і наболіле Кременецької громади
13:58, 21 Квітня, 2024

Голова Андрій Смаглюк розповів про актуальне і наболіле Кременецької громади

Блоги

ТОП новини тернопільщини: