У Тернополі стартує новий сезон «Ми Вам кажем – Добрий вечір»

Опубліковано:
13 Червня, 2019

З 10 червня на телеканалі Тернопіль1  стартує новий сезон першого в Тернополі вечірнього шоу «Ми Вам кажем – Добрий вечір». 

Зіркові гості, відверті розмови та гарячі сенсації, все це та багато цікавого чекає на вас у новому сезоні вечірнього шоу “Ми вам кажем- Добрий вечір». Генеральний партнер програми «Тернопільське». 

null

В рубриці «Хвали мене моя губонько», гості впродовж однієї хвилини розповідають про себе. Далі бліц з гостем. Дванадцять відповідей на короткі запитання. В рубриці «Розіграй мене повністю» гість програми телефонує до людини, яку визначають ведучі і чотирьма словами асоціює розмову.

У першому випуску у гості до Олеся Зінька та Юрія Гнатишина завітав соліст гурту Mad Heads – Михайло Безушко. Михайло розказав про свій найдорожчий секс та як він «підсидів» екс-соліста. Михайло імпровізував, співав, жартував і не тільки… В студії презентував прем’єру пісні «А я є».

null

Гість студії другого випуску нового сезону – стоматолог Руслан Павлишин. У вечірньому шоу з Русланом жартували, а ще запропонували подзвонити в стоматологію і попросити про послугу  – вставити золоті зуби.

Не пропустіть старт нового сезону першого в Тернополі вечірнього шоу «Ми Вам Кажем – Добрий Вечір». Дивіться по буднях о 21:30 і 23:00 на телеканалі Тернопіль1.

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Теги: #новини тернопільщини, #новини тернополя, #програма, #тернопіль, #Тернопіль1, #тернопільські новини, #шоу
Коментарі





Опілля квас ціни iPhone 14 Pro в Одесі, Україна

Статті

Інтерв'ю
Голова Андрій Смаглюк розповів про актуальне і наболіле Кременецької громади
13:58, 21 Квітня, 2024

Голова Андрій Смаглюк розповів про актуальне і наболіле Кременецької громади

Блоги

ТОП новини тернопільщини: