Ви можете бути далекі від ідеалу і на вас не рівняються Блейк Лайвлі та її чоловік Райан Рейнольдс, але ви любите один одного. Щоб нічого не зіпсувати і не закінчити відносини передчасно, потрібно періодично зізнаватися собі в тому, що іноді ми самі винні в тому, що наші стосунки з коханими псуються.

Ми розповімо тобі про 5 речей, які псують відносини в парі, і ні за що не допустимо, щоб ці речі перетворилися в згубну звичку.

5 речей, які псують твої стосунки з хлопцем

1. Ти скаржишся на нього мамі/друзям/підписникам в твіттері/водієві маршрутки

Чим більше сміття ти виносиш з хати, тим більше непорозуміння видніється в очах вашого оточення. Заведи звичку обговорювати проблему безпосередньо зі своїм хлопцем. По-перше, він єдиний, хто відповість тобі по суті. А по-друге, ніхто тебе не буде намовляти на якусь дивну поведінку і не буде давати токсичних порад.

2. Ти не поважаєш його особисті кордони

Простір потрібен не тільки тим, хто спускається в метро в годину пік в червні. Уяви, що на планеті зовсім не залишилося людей і все, що у вас є – це спілкування один з одним. Так ось, навіть у випадку абсолютної любові, на третій день ти будеш мріяти про Netflix і найбалакучішого таксиста в світі, аби поспілкуватися ще з ким-небудь. Не варто приростати до свого хлопця і ставати його тінню або другим відбитком пальця в телефоні.

3. Ти нічим не займаєшся

Якщо він присвячує вихідні риболовлі, походам в зал, грі в покер і на більярді, а ти в цей час не робиш абсолютно нічого – буде біда. Крім манікюру і прогулянок за кавою з подружками, можна і потрібно знаходити хобі і не розчинятися в людині.

4. Ти ревнуєш навіть до касирів в супермаркеті

Ми не сперечаємося, що дівчата, які працюють в магазині у вас під будинком виглядають гарячіше, ніж Емілі Ратажковскі. Але межа між здоровим сприйняттям реальності і істеричними ревнощами товща, ніж корінь столітнього дуба. Необгрунтовані і нічим не підкріплені ревнощі будуть підштовхувати твого партнера до думок про те, що ти не впевнена в собі (ну або просто неадекватна).

5. Ти не розмовляєш з ним

Ви можете годинами говорити про “Гру престолів”, цілодобово обговорювати нові законопроекти і сперечатися про те, на якій станції метро в Києві продають найсмачнішу шаурму. Але якщо ви не можете обговорювати проблеми, які виникають між вами – це потрібно виправляти. Змирися з тим, що всі недомовленості одного разу накопичуються в одну велику претензію, яка може зруйнувати відносини.

Не допускай цих речей і в стосунках стане куди простіше. Хоча б перший час.

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Теги: #порада, #стосунки
Коментарі





Опілля квас ціни iPhone 14 Pro в Одесі, Україна
Статті
Інтерв'ю
“Це те місце, де я повинен бути”: історія бізнесмена, який переїхав з Гонконгу до Кременця
20:11, 18 Квітня, 2024

“Це те місце, де я повинен бути”: історія бізнесмена, який переїхав з Гонконгу до Кременця

Блоги
Найбільше читають: