«Опілля» допомогло: У Тернополі діти грали у футбол на «Першість БАМу»

Опубліковано:
10 Червня, 2019

Всього у змаганнях взяли участь 12 дворових команд, у фінал увійшло – 4. Команда «Опілля-Епіцентр» посіла почесне третє місце. Її учасники – діти, яким по 10-12 років і займаються футболом вони лише рік.

– У тому, що команди показала хороші результати – неабияка заслуга тренерів Михайла Русанюка та Андрія Тихого, – розповів президент ГО «Епіцентр дітям» Ярослав Несторович. – Ми проводимо такі змагання і залучаємо до них дітей з вулиці, адже хочемо, щоб ці діти займалися спортом, вели здоровий спосіб життя. Саме цього їх і навчаємо.

Громадська організація «Епіцентр дітям» створила дві соціальні футбольні школи. Одну із них активно підтримує торгова марка «Опілля», яка оплачує зарплату тренерам і надає свою продукцію.

– Ми вдячні нашим спонсорам за підтримку. І сподіваємось наступного року розширювати масштаб змагань, – підсумував Ярослав Несторович.

Організатори змагань –  «Тернопільський центр оздоровлення населення».

null

 

null

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Теги: #змагання, #новини тернопільщини, #новини тернополя, #опілля, #тернопіль, #тернопільські новини
Коментарі





Опілля квас ціни iPhone 14 Pro в Одесі, Україна

Статті

Інтерв'ю
Голова Андрій Смаглюк розповів про актуальне і наболіле Кременецької громади
13:58, 21 Квітня, 2024

Голова Андрій Смаглюк розповів про актуальне і наболіле Кременецької громади

Блоги

ТОП новини тернопільщини: