На Тернопільщині затримано засудженого, який два роки перебував у розшуку

Опубліковано:
10 Червня, 2019

Завдяки принциповій позиції органів прокуратури Тернопільської області територіальними органами поліції продовжується робота щодо розшуку осіб, які ухилялись від відбування кримінальних покарань.

Так, 8 червня 2019 року затримано засудженого вироком Тернопільського міськрайонного суду від 10.05.2016 року за ч. 2 ст. 307 КК України до 6 років 6 місяців позбавлення волі з конфіскацією всього належного йому на праві власності майна.

З грудня 2016 року – часу вступу вироку суду в законну силу, засуджений ухилявся від відбування покарання, пов’язаного із реальним  позбавленням волі, у зв’язку із чим у 2017 році його  оголосили в розшук.

Після встановлення місцезнаходження чоловіка та затримання, його  поміщено в ІТТ № 3 м. Теребовля для подальшого етапування до місця відбування покарання.

Завдяки дієвому контролю та налагодженій співпраці з прокуратурою упродовж поточного року територіальними органами поліції області забезпечено виконання 5 вироків суду, постановлених у минулих роках. Зі звернутих судами упродовж 2019 року до виконання 22 вироків, органами поліції виконано 21 вирок.

Робота на цьому напрямку триває.

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Теги: #затримання, #новини тернопільщини, #новини тернополя, #поліція, #тернопіль, #тернопільські новини
Коментарі





Опілля квас ціни iPhone 14 Pro в Одесі, Україна

Статті

Інтерв'ю
Голова Андрій Смаглюк розповів про актуальне і наболіле Кременецької громади
13:58, 21 Квітня, 2024

Голова Андрій Смаглюк розповів про актуальне і наболіле Кременецької громади

Блоги

ТОП новини тернопільщини: