На Україну насувається спека – очікується до +35 градусів

Опубліковано:
10 Червня, 2019

На початку робочого тижня в деяких регіонах пройдуть сильні дощі з градом та шквалами, а на решті території очікується підвищення температури до +35 градусів.

Про це розповіла синоптик Наталка Діденко на своїй сторінці в Facebook.

Погода в Україні в найближчий тиждень очікується спекотною і обіцяної прохолоди зможуть дочекатися лише в західних областях. Там пройдуть грози і зливи, а температура вдень не перевищить +25 +28 градусів.

“Спека. Спека. Спека. Такий він, прогноз погоди на найближчий тиждень. Денна температура повітря становитиме +30 +35 градусів, у західних областях +27 +31 градус. Пожежна небезпека зросте, особливо в посушливих місцях. Обережно!

Короткочасні дощі з грозами завтра, 10 червня, пройдуть в західній частині України, на Півночі, у Вінницькій області місцями у Харківській області. Не забуваємо, що при грозах можливі сильні зливи, шквали, град. Все. На решта території сухо”, – попередила Наталка Діденко.

У Києві в понеділок буде спекотно і душно, можлива невелика гроза.

“В Києві понеділок буде спекотним, до +30 +32 градусів, є ймовірність грозового дощу, який тільки підсилить відчуття задухи. Хоча, звичайно, під час дощу можна буде трохи вдихнути і видихнути, так як температура повітря тимчасово знизиться. Наступний тиждень в Києві буде спекотним, ймовірність дощів – невисока”, – повідомила синоптик.

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Теги: #новини тернопільщини, #новини тернополя, #погода, #прогноз, #тернопіль, #тернопільські новини
Коментарі





Опілля квас ціни iPhone 14 Pro в Одесі, Україна
Статті
Інтерв'ю
Голова Борсуківської ТГ Роман Кухарський: «Живемо… Важко, але працюємо»
20:16, 16 Квітня, 2024

Голова Борсуківської ТГ Роман Кухарський: «Живемо… Важко, але працюємо»

Блоги
Найбільше читають: