Змагання з віндсерфінгу вперше проводять у Тернополі

Опубліковано:
9 Червня, 2019

Перший день всеукраїнського чемпіонату з віндсерфінгу. На Тернопільському ставі близько 30 спортсменів. Змагаються учасники у трьох вікових категоріях до 15, до 17 років та дорослі. 

Тринадцятирічна Аліна розповідає, вперше стала на дошку в 5 років. А професійно почала займатись цим спортом в 10 років. Відтоді здобула чимало призових місць, стала срібною призеркою та чемпіонкою України. 

– Коли ти на воді, відчуваєш себе вільним. Ти наче птах, – розповідає вихованка водно-спортивної бази обласного відділення комітету з фізичного виховання та спорту Аліна Нижегородова. – Я ще тут не наймолодша. Є дівчинка Єва. А є ще Анджеліка, їй 14 років. Ми змагаємось між собою серед дівчат. 

Серед досвідчених спортсменів – тернополянка Євгенія Ренкас. Жінка розповідає, займала призові місця на Всеукраїнських змаганнях, а також приймала участь в чемпіонаті світу та Європи.

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Теги: #змагання, #новини тернопільщини, #новини тернополя, #тернопіль, #тернопільські новини
Коментарі





Опілля квас ціни iPhone 14 Pro в Одесі, Україна
Статті
Інтерв'ю
“Це те місце, де я повинен бути”: історія бізнесмена, який переїхав з Гонконгу до Кременця
20:11, 18 Квітня, 2024

“Це те місце, де я повинен бути”: історія бізнесмена, який переїхав з Гонконгу до Кременця

Блоги
Найбільше читають: