Діти у захваті, батьки таємно тренувались два місяці – флеш моб для випускників Української гімназії імені Франка

Опубліковано:
9 Червня, 2019

Для однокласників 11-А класу Тернопільської Української гімназії ім.І.Франка останній дзвоник запам’ятався не тільки участю в наймасовішому танці випускників, а і танцювальним флешмобом батьків. Подія трималась у таємниці. Тренування проходили таємно, після роботи. Разом з хореографом Ніно, тридцять мам та татів готували подарунок-флешмоб.

Юлія Винокур, директор тернопільського телеканалу ТВ-4, мама випускниці Даши: “Це,справді,було круто! Батьки суперові – 2-3 рази на тиждень вечорами займатися, це не просто, тому що потрібно, щоб максимум усі були, а серед нас і лікарі, і викладачі, і бізнесмени і т.д. Тепер ми жартуємо, щоб праця не пропала, можемо виступати на весіллях, корпоративах. Якщо серйозно, то ці заняття дуже здружили батьків! Тому вирішили продовжувати для себе займатися і ходити групою до Ніно!” Спеціально для танцю батьки замовили білі футболки з написом “Випуск 2019”.

 

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Теги: #батьки, #випускний, #новини тернопільщини, #новини тернополя, #тернопіль, #тернопільські новини, #флешмоб
Коментарі





Опілля квас ціни iPhone 14 Pro в Одесі, Україна

Статті

Інтерв'ю
Голова Андрій Смаглюк розповів про актуальне і наболіле Кременецької громади
13:58, 21 Квітня, 2024

Голова Андрій Смаглюк розповів про актуальне і наболіле Кременецької громади

Блоги

ТОП новини тернопільщини: