Українські жінки можуть все! У Києві зібралися на третій Міжнародний бізнес-форум “BusinessWoman2019” близько двох тисяч жінок з 25 країн світу.

Бізнес-форум — це консолідація жінок бізнесу, політики та соціальної сфери, кажуть організатори. Головна мета — надати можливість жінкам налагодити тісну співпрацю, обмінюватися досвідом, сприяти розвитку малого і середнього бізнесу серед жінок. Також під час форуму найуспішніших бізнес-вумен нагородили Бурштиновими зірками.

Ганна Крисюк, організаторка форуму “BusinessWoman2019”

Для нас дуже важливо, щоб це були дійсно особливі жінки. Дуже важливо, щоб окрім бізнессу була ще соціально активна і відповідальна. Серед цьогорічних номінантів — Ольга Шахін — найуспішніша жінка Тернопілля — підприємниця, громадська діячка та меценат. Своєю діяльністю вона відома далеко за межами рідної області. Тому нагорода — заслужена.

Наталія Делієва, Голова Правління ГО “Асоціація жінок України “Дія”, м. Одеса

Це надзвичайна жінка, це неймовірна жінка. Такої працьовитості, такої енергії. Я пишаюся цією жінкою вона в першу чергу приклад жінки -підприємниці, жінки бізнес-вумен з великої літери.

Христина Білінська, голова ГО “Центр Науки Тернополя”, м. Тернопіль

Пані Ольга не тільки допомагає жінкам вона працює в жіночому русі, допомагає соціально незахищеним категоріям. Окремо вона створила свою телепередачу “Небайдужі”.

Дар’я Мустафіна, голова ГО “Інститут партнерства і сталого розвитку”, м. Вінниця

Ольга Шахін, це такий яскравий приклад тої жінки яка дійсно надихає інших звершувати ті добрі справи, бути успішної бізнес-леді безперечно, але так само дбати, бути соціально-відповідальною, дбати про суспільство.

Шлях до успіху — найчастіше тернистий, каже Ольга Шахін. Але головне вірити в себе та мати підтримку поруч!

Ольга Шахін, підприємниця, громадська діячка та меценат

Мене переповнює гордість, гордість за те, що це не тільки моє визнання, це визнання всіх дівчат, які мене підтримували, які були поряд мене. Що це символ жінок, тернополян, які мріють і хочуть бути успішними. Я вірю, що дивлячись на мою зірку, всі будуть знати, що мрії збуваються.

Протягом останнього року Ольга Шахін надала підтримку у проведенні близько двох десятків заходів соціального спрямування. Найбільш знаковим став теле-проект «Небайдужі», в рамках якого соціально-благодійна допомога була надана 48 тернополянам.

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Теги: #нагорода, #новини тернопільщини, #новини тернополя, #тернопіль, #тернопільські новини, #шахін
Коментарі





Опілля квас ціни iPhone 14 Pro в Одесі, Україна

Статті

Інтерв'ю
Голова Андрій Смаглюк розповів про актуальне і наболіле Кременецької громади
13:58, 21 Квітня, 2024

Голова Андрій Смаглюк розповів про актуальне і наболіле Кременецької громади

Блоги

ТОП новини тернопільщини: