Жителів Тернопільщини просять допомогти переселенцям працевлаштуватися

07.06.2019 16:43   Джерело: Тернопільська липа
Опубліковано : Новини Тернопілля

З метою пошуку роботи на обліку в службі зайнятості Тернопільської області перебувають вимушено переселені особи зі Сходу України, які володіють такими професіями та спеціальностями: фармацевт, вантажник, касир торговельного залу, в’язальник схемних джгутів, кабелів та шнурів, бухгалтер, геодезист, економіст – у Тернополі; тракторист – у Бережанах; cлюсар із складання металевих конструкцій – у Борщеві; eлектромонтер з експлуатації розподільних мереж – в Гусятині; водій автотранспортних засобів – у Кременці; менеджер (управитель) – у Підволочиську; продавець непродовольчих товарів – у Теребовлі; сторож – в Чортові; тваринник – в Шумську.

За додатковою інформацією зверніться у місцеві підрозділи служби зайнятості або у відділ організації сприяння працевлаштуванню Тернопільського ОЦЗ (тел. 23-51-95).


Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.
Джерело: Тернопільська липа  

Коментарі