Ольга Шахін поділилася своєю історією успіху з майбутніми підприємцями

Опубліковано:
7 Червня, 2019

Історія успіху Ольги Шахін. Знана підприємиця завітала до університету, де колись й сама здобувала освіту. Але сьогодні у якості спікера. Пані Ольга розповіла студентам секрети ведення бізнесу. А також розповіла про свій нещодавній візит до Америки та досвід закордонних підприємців. Повідомляє Т1 Новини.

Сьогодні відома підприємиця та голова тернопільського осередку ГО “Асоціація жінок України “Дія” Ольга Шахін зустрілася із студентами Тернопільського національного економічного університету. Вона розповіла майбутнім підприємцям чого досягла в житті. А найголовніше те, що й сама колись була студенткою цього вузу. Нещодавно Ольга Шахін побувала з робочим візитом в Сполучених Штатах Америки. 

“Найцікавіше те, що мультимільйонери – це звичайні люди, вони звичайно вдягаються, не “гоняться” за брендами. Для них краще тими грошима поділитися з біднішими людьми”, розповіла Ольга Шахін.

А чи не найбільше Ольгу Шахін вразило в Америці – державна підтримка людей з особливими потребами. Вони там на рівні з усіма.

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Теги: #бізнес, #новини тернопільщини, #новини тернополя, #порада, #тернопіль, #тернопільські новини, #шахін
Коментарі





Опілля квас ціни iPhone 14 Pro в Одесі, Україна

Статті

Інтерв'ю
“Це те місце, де я повинен бути”: історія бізнесмена, який переїхав з Гонконгу до Кременця
20:11, 18 Квітня, 2024

“Це те місце, де я повинен бути”: історія бізнесмена, який переїхав з Гонконгу до Кременця

Блоги

ТОП новини тернопільщини: