Чемпіонат України з вітрильного спорту - у вихідні на Тернопільському ставі

06.06.2019 22:43   Джерело: TeNews
Опубліковано : Олена Мудра

У Тернополі пройдуть видовищні змагання. Саме у нашому місті Вітрильна Федерація України проведе Чемпіонат України з вітрильного спорту на вітрильних дошках в класі "RS:X" та у класі "Techno 293" серед юнаків та дівчат з 06 по 10 червня. Змагання відбудуться на водно-спортивній базі відділення Комітету з фізвиховання та спорту.

Акваторія нашого ставу вже більш ніж тридцять років є базовою площадкою для тренування спортсменів-віндсерфінгістів від наймолодшого віку. Спортивний віндсерфінговий клуб, який очолює Олексій Нижегородов, приймає усіх дітей, які хочуть спробувати встати на дошку з вітрилом. Згодом саме з них виростають майбутні чемпіони та майстри спорту. З 1994 року тернопільські віндсерфінгісти – постійні учасники чемпіонатів світу, Європи, міжнародних та Всеукраїнських змагань з вітрильного спорту (віндсерфінгу).


Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.
Джерело: TeNews  

Коментарі