Дітей із Тернопільщини безкоштовно відправляють на відпочинок до моря

Опубліковано:
6 Червня, 2019

Діти з Тернопільщини поїхали на Чорне море. Такий відпочинок для потребуючих діток організували волонтери громадської організації “Схід та Захід єдині назавжди”. Везти малечу на відпочинок взялися уже не вперше. Діти змінять на відпочинку тих, хто приїхав у Затоку 10 днів тому. А загалом оздоровити у тернопільській громаді таким чином планують 2,5 тисячі дітей.

В очікуванні автобуса на море. Діти, батьки і вихователі от-от поїдуть відпочивати у Затоку. У таку відпустку відправляється малеча із багатодітних родин, сімей загиблих учасників АТО, сиріт. Волонтери організації “Схід та Захід єдині на завжди” організовують такий відпочинок із 2013 року. Тож чимало з присутніх їдуть не вперше. Ось пан Юрій двох своїх діток відправляє на море вдруге. Ще одна його донечка їде вперше.

Батько додає, не переживає за дітей, адже знає, що там дбатимуть, і малеча приїде з позитивними емоціями. Самі ж діти кажуть, минулого року їздили восени. Було тепло, цікаво, і весело. Гарно відпочити планують у цього разу.

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Теги: #відпочинок, #дитина, #новини тернопільщини, #новини тернополя, #тернопіль, #тернопільські новини
Коментарі





Опілля квас ціни iPhone 14 Pro в Одесі, Україна
Статті
Інтерв'ю
“Це те місце, де я повинен бути”: історія бізнесмена, який переїхав з Гонконгу до Кременця
20:11, 18 Квітня, 2024

“Це те місце, де я повинен бути”: історія бізнесмена, який переїхав з Гонконгу до Кременця

Блоги
Найбільше читають: