«Тиждень із директором»: у тернопільській школі проводять захопливий експеримент

Опубліковано:
6 Червня, 2019

Як це – бути директором, тепер знають учні однієї з тернопільських шкіл. Щодня вони займаються заповненням документів, наглядають за проведенням державних іспитів та контролюють господарську роботу. Один з директорів Олександр Остапчук на початку літніх канікул вирішив відкрити секрети своєї професії та провести цілий тиждень разом із учнями.

“Тиждень із директором”. Саму таку ідею втілює у життя один із найкреативніших шкільних директорів Тернополя Олександр Остапчук. Протягом цього тижня, кожного дня до нього приходять учні та разом виконують важливі справи директора.

Діана Кивилюк сьогодні вже в ролі директора, хоч дівчинці лише 11 років. Разом із нею, таке амплуа приміряють і п’ятикласниці Велерія та Катерина. Дівчатка кажуть, люблять такі ініціативи і тішаться, що саме в директора їхньої школи з’явилась така цікава ідея. Учениці зізнаються, коли почули про “Тиждень із директором” відразу вирішили записатись.

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Теги: #директор, #новини тернопільщини, #новини тернополя, #остапчук, #тернопіль, #тернопільські новини, #школа
Коментарі





Опілля квас ціни iPhone 14 Pro в Одесі, Україна

Статті

Інтерв'ю
Голова Андрій Смаглюк розповів про актуальне і наболіле Кременецької громади
13:58, 21 Квітня, 2024

Голова Андрій Смаглюк розповів про актуальне і наболіле Кременецької громади

Блоги

ТОП новини тернопільщини: