Колючий дріт і автомати: тернопільські журналісти пройшли вишкіл напередодні професійного свята

Опубліковано:
6 Червня, 2019

До Дня журналіста організували цікавий прес-тур. Майстри слова відвідали полігон у Білій. Там влаштували смугу перешкод, де учасники випробовували свої фізичні сили, а також пробували стріляти. Із кулемета, автомата і пістолета.

Розпочинаємо зі смуги перешкод. Загальна її протяжність понад кілометр, та нам, з нагоди свята, дозволити пройти лише частину. Таке випробування для того, аби ми на собі відчути, те, про що пишемо і знімаємо. Спершу інструктаж. Стас Заяць показує, що і як ми проходитимемо, і це нас вже лякає – слід драбиною видертися нагору, швидко спуститися, після чого – рів з колоною.

Далі пролазимо через імпровізовані вікна. Повземо під колючим дротом, просто по камінню. Тут головне повзти максимально низько, не зачепитись одягом і головою, але ми будемо у касках. Далі нас вчать “ниряти” під землю в бліндаж, як під час авіаударів. І це ще не все – перешкоди у вигляді колод, колючий дріт, путанка і біг по шинах.

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Теги: #вишкіл, #військо, #журналіст, #новини тернопільщини, #новини тернополя, #тернопіль, #тернопільські новини
Коментарі





Опілля квас ціни iPhone 14 Pro в Одесі, Україна
Статті
Інтерв'ю
“Це те місце, де я повинен бути”: історія бізнесмена, який переїхав з Гонконгу до Кременця
20:11, 18 Квітня, 2024

“Це те місце, де я повинен бути”: історія бізнесмена, який переїхав з Гонконгу до Кременця

Блоги
Найбільше читають: