Де на Тернопільщині можна заробити до 15 тисяч гривень зарплати?

Опубліковано:
18 Червня, 2019

Протягом січня-травня цього року роботодавці поінформували службу зайнятості Тернопільщини про 20,7 тисяч вільних робочих місць, серед них є значна кількість вакансій із зарплатою вищою, ніж середня по області. Про це повідомив директор обласного центру зайнятості Василь Олещук.

Так, заробітну плату у 15 тисяч гривень пропонували водіям тролейбуса, начальнику котельні і начальнику зміни у промисловості; на 13 тисяч був потрібен вагар-обліковець; на 12,5 тисяч – зоотехнік та оператори конвеєрної лінії устаткування; майже 12 тисяч пропонували начальнику юридичного відділу, конструктору; від 10 до 12 тисяч гривень – оперуповноваженим (дільничним інспекторам міліції), машиністам тепловоза.

Технолога (будматеріали), лікаря-інфекціоніста, опоряджувальника виробів з деревини, верстатника широкого профілю запрошували на зарплату у 10 тисяч гривень.

Від 9 до 10 тис. грн. на місяць пропонували бригадирам з поточного утримання й ремонту колій та штучних споруд, зварникам арматурних сіток та каркасів, поліцейським (за спеціалізаціями), головним енергетикам, машиністам механічного катка, начальнику майстерні, інженеру, дизайнеру інтер’єру, майстру з діагностики та налагодження електронного устаткування автомобільних засобів.

За видами економічної діяльності роботодавці вакансії пропонували: 17,3 відсотки – в торгівлі, 17,2 – у сільському, лісовому та рибному господарствах, 16,3 – на підприємствах переробної промисловості, 8,9 – в держуправлінні й оборони, 6,8 – в будівництві, 6,3 – у транспортній галузі, 5,8 – у закладах освіти, 5,0 відсотків – у сфері охорони здоров’я та надання соціальної допомоги.

Найбільший попит на Тернопільщині мали водії, продавці, трактористи, кухарі, охоронники, офіціанти, будівельники, в’язальники схемних джгутів, кабелів та шнурів, слюсарі-ремонтники, електрогазозварники, а також – бухгалтери, медсестри, менеджери із збуту,  адміністратори, інженери.

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Теги: #зарплата, #новини тернопільщини, #новини тернополя, #посада, #тернопіль, #тернопільські новини
Коментарі





Опілля квас ціни iPhone 14 Pro в Одесі, Україна

Статті

Інтерв'ю
Голова Андрій Смаглюк розповів про актуальне і наболіле Кременецької громади
13:58, 21 Квітня, 2024

Голова Андрій Смаглюк розповів про актуальне і наболіле Кременецької громади

Блоги

ТОП новини тернопільщини: