Активісти Тернопільщини збирають вживані велосипеди, аби передати їх потребуючим

Опубліковано:
6 Червня, 2019

Цілий велопарк влаштував на своєму подвір’ї активіст Сергій Кічула. Стільки транспорту волонтер зібрав за допомогою небайдужих, які зголосились віддати свої вживані двоколісники.

Віддають краяни дво-, три- і чотириколісні велосипеди, візочки і навіть пеленальний столик. Акція викликала великий ажіотаж серед людей. А почалося все з того, що одного дня Сергій Кічула задумався над тим, куди подіти вживані велосипеди своїх дітей.

До акції долучилися небайдужі з усієї області. За два з половиною тижні волонтери зібрали близько 35 дитячих інвентарів. Потрапляють велосипеди до волонтерів у різному стані. Тому тут вони їх миють, лагодять і фарбують.

Кожен охочий може долучитись до доброї справи і втілити чиюсь мрію. Для цього просто потрібно написати у Фейсбуці Сергію Кічулі. І вже наступного тижня ваш велосипед і всіх, хто взяв участь у акції, ощасливить дитину.

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Теги: #активіст, #велосипед, #новини тернопільщини, #новини тернополя, #тернопіль, #тернопільські новини
Коментарі





Опілля квас ціни iPhone 14 Pro в Одесі, Україна

Статті

Інтерв'ю
Голова Андрій Смаглюк розповів про актуальне і наболіле Кременецької громади
13:58, 21 Квітня, 2024

Голова Андрій Смаглюк розповів про актуальне і наболіле Кременецької громади

Блоги

ТОП новини тернопільщини: