Ольга Шахін: «Реабілітаційний центр на Тернопільщині – це шанс на нормальні умови життя»

Опубліковано:
5 Червня, 2019

Діти з особливими потребами мають шанс на нормальне життя. У Кременці активісти планують облаштувати реабілітаційний центр. На втілення проекту чекають кілька років. Допомогти зголосилися іноземні інвестори, підтримують ідею і тернопільські підприємці, але коштів все ж бракує. 

В одному залі зібрались усі, хто вболіває за відкриття реабілітаційного центру на Тернопіллі. Одна з ініціаторів заходу – Ольга Шахін. Вона каже, впевнена, що це дуже потрібний проект, діти повинні знати, що немає чужого горя.

Очільниця тернопільського осередку ГО “Асоціація жінок України “Дія” Ольга Шахін наголошує на необхідності відкриття реабілітаційного центру у Кременці. Це дасть змогу діткам отримати шанс на нове життя. Сьогодні питанню реабілітаційного центру присвятили прес-конференцію, щоб привернути увагу громадськості.

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Теги: #дитина, #новини тернопільщини, #новини тернополя, #проект, #тернопіль, #тернопільські новини, #шахін
Коментарі





Опілля квас ціни iPhone 14 Pro в Одесі, Україна
Статті
Інтерв'ю
Голова Борсуківської ТГ Роман Кухарський: «Живемо… Важко, але працюємо»
20:16, 16 Квітня, 2024

Голова Борсуківської ТГ Роман Кухарський: «Живемо… Важко, але працюємо»

Блоги
Найбільше читають: