Тернополяни й надалі потерпають від нашестя кліщів

Опубліковано:
5 Червня, 2019

Менінгіт, параліч, радикуліт – це далеко не повний перелік хвороб, які можуть з’явитись після укусу кліща. Для Тернопільщини це особливо болюча тема, але наша область – лідер за кількістю нападів кліщів на людей. Відомо, що кровопивці під час укусу заражають тернополян небезпечною хворобою Лайма, та ті в свою чергу не поспішають звертатись за допомогою до медиків, чи перевіряти кліщів на наявність інфекції. Шокуючі цифри наводить Т1 Новини.

Тернопільська область – лідер за кількістю випадків нападу кліщів на людей. Тварини продовжують заражати тернополян інфекційною хворобою Лайма. Місцеві жителі в паніці, кажуть вони або їхні знайомі часто потерпають від укусів шкідників. Тернополянка Наталя не з чуток знає, що укус кровопивці є небезпечним. У її родині через напад кліща стався нещасний випадок.

“Кліщі є переносниками енцефаліту, а це невиліковна хвороба і вона викликає смерть. Кліщ був у моєї сестри і це був летальний випадок”, каже тернополянка Наталія.

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Теги: #вірус, #кліщ, #новини тернопільщини, #новини тернополя, #тернопіль, #тернопільські новини
Коментарі





Опілля квас ціни iPhone 14 Pro в Одесі, Україна

Статті

Інтерв'ю
Голова Андрій Смаглюк розповів про актуальне і наболіле Кременецької громади
13:58, 21 Квітня, 2024

Голова Андрій Смаглюк розповів про актуальне і наболіле Кременецької громади

Блоги

ТОП новини тернопільщини: