У Тернополі під стінами головного управління Нацполіції області відбулась акція «Безкарність вбиває»

Опубліковано:
5 Червня, 2019

Протестувальники вимагали покарати винних у вбивстві 5-річного хлопчика, якого застрелили 31 травня у Переяславі-Хмельницькому. А також відставки Міністра внутрішніх справ України Арсена Авакова – повідомив організатор акції керівник обласного осередку «Автомайдану» Ігор Василів. 

Тривала акція близько пів години. Скільки людей взяли участь організатор Ігор Василів сказав – не рахував. Поліцейські, які перебували на місці, називати кількість учасників відмовилися.

За словами Ігоря Василіва, такі акції відбувалися в усіх обласних центрах України.

5-ти річного хлопчика поранили 31 травня у Переяславі-Хмельницькому Київської області. Як розповів голова Нацполіції Сергій Князєв, двоє поліцейських напідпитку у вільний від роботи час пристрілювали рушницю і влучили в дитину, яка гуляла надворі. Спершу хлопчика відвезли в лікарню Переяслава-Хмельницького з діагнозом черепно-мозкова травма. Там лікарні помітили вогнепальне поранення, дитину прооперували. Потім його перевезли до Києва. 3 червня хлопчик помер.

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Теги: #акція, #новини тернопільщини, #новини тернополя, #поліція, #протест, #тернопіль, #тернопільські новини
Коментарі





Опілля квас ціни iPhone 14 Pro в Одесі, Україна

Статті

Інтерв'ю
“Це те місце, де я повинен бути”: історія бізнесмена, який переїхав з Гонконгу до Кременця
20:11, 18 Квітня, 2024

“Це те місце, де я повинен бути”: історія бізнесмена, який переїхав з Гонконгу до Кременця

Блоги

ТОП новини тернопільщини: