В екс-очільника міліції Тернопільщини вночі вкрали дорогий позашляховик

Опубліковано:
5 Червня, 2019

В ніч на 4 травня у Тернополі невідомі заволоділи автомобілем марки «Nissan Patrol». Як стало відомо журналістам сайту «Тернополяни», автомобіль належав дружині колишнього начальника УМВС в Тернопільській області.

У поліцію про зникнення машини повідомив Федір Бортняк, який свого часу дослужився до звання генерал-майора міліції та був очільником обласного управління, згодом — контрольно-ревізійного управління, а нині керує управлінням виконавчої дирекції фонду соціального страхування України в Тернопільській області.

Зі слів заявника, авто було припарковане в дворі на вул. Микулинецька 3А, де, до слова, розташована юридична адреса вищезгаданого управління. Відомо, що машина була на сигналізації, а в баку було близько 30 літрів бензину.

Правоохоронці отримали орієнтування та розшукують злодіїв та викрадений білий «Nissan Patrol» 2010 року випуску. Державний номерний знак: ВО 2000 ВК.

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Теги: #вкрали, #новини тернопільщини, #новини тернополя, #очільник, #поліція, #тернопіль, #тернопільські новини
Коментарі





Опілля квас ціни iPhone 14 Pro в Одесі, Україна
Статті
Інтерв'ю
Голова Борсуківської ТГ Роман Кухарський: «Живемо… Важко, але працюємо»
20:16, 16 Квітня, 2024

Голова Борсуківської ТГ Роман Кухарський: «Живемо… Важко, але працюємо»

Блоги
Найбільше читають: