1 червня, відбувся традиційний VI-й турнір з міні-футболу на кубок «Преси-2019» пам’яті тернопільського журналіста Володимира Дмитровича Кузика. Головний кубок переможця з рук доньки Володимира Кузика – Оленки та дружини Світлани отримав капітан команди переможниці – Тернопільської міської ради Андрій Романюк. 

Змагання відбувалися на спортивному майданчику ТНЕУ за участю шести команд. Спершу пройшли поєдинки попереднього етапу, за його підсумками по дві кращих команди вийшли до наступного етапу. Путівку до півфіналу здобула і команда Федерації футболу Тернопільської області. Однак так сталося, що в цей день на Тернопільщині відбувалися одразу три масштабні футбольні змагання (всеукраїнські студентські і дівочі та обласні юнацькі), тому більшість арбітрів, які представляли ФФТО на турнірі, змушені були відбути на них, а свою путівку в півфіналі вони віддали організаторам кубку «Преси» – команді «Кореспондент-2-Ветеран», яка в їхній групі посіла третє місце.

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Теги: #кубок преси, #новини тернопільщини, #новини тернополя, #тернопіль, #тернопільські новини, #футбол
Коментарі





Опілля квас ціни iPhone 14 Pro в Одесі, Україна

Статті

Інтерв'ю
“Це те місце, де я повинен бути”: історія бізнесмена, який переїхав з Гонконгу до Кременця
20:11, 18 Квітня, 2024

“Це те місце, де я повинен бути”: історія бізнесмена, який переїхав з Гонконгу до Кременця

Блоги

ТОП новини тернопільщини: